Ledsolucion, specialist in LED verlichting

Een LED installatie hoeft niet groot te zijn. Maar het effect daarentegen is van zeer grote klasse. U kunt u gehele ruimte verlichten met slechts enkele spots of TL-verlichting. De specialisten van Ledsolucion weten dit als geen ander. Daarom hebben wij ons toegelegd op het inkopen, creëren en aanbieden van de beste LED lampen. Voordat het bedrijf dit zelfstandig ging uitvoeren, sinds 2013, had het een groot netwerk aan leveranciers mogen verzamelen. Ook hadden we vanwege jaren ervaring en kennisvergaring zeer veel ideeën over hoe een ideale installatie van LED verlichting eruit zou moeten zien. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op voor navraag over de mogelijkheden in ons assortiment. Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van een LED installatie.

Duurzame LED installatie

Alle lampen van Ledsolucion dragen LED verlichting. U weet wellicht al dat LED een heel stuk zuiniger is dan conventionele verlichting. Maar wist u dat zo’n energiezuinige installatie u meer dan 60% kan besparen op uw energiekosten? Onze spots bijvoorbeeld besparen u zelfs tot bijna 90%! Een ander mooi gegeven, is dat u met een aanschaf van een installatie bij ons ook meteen een mooie geste naar het milieu maakt. Immers, omdat de installatie energiezuinig is, hoeft er een stuk minder energie voor opgewekt te worden. Dan nog de duurzaamheid van LED. Veel van onze lampen dragen maar liefst 40.000 branduren. Dat betekent dat ze een levensduur van 15 tot zelfs 20 jaar hebben. Pas dan hoeft u ze te vervangen. Bespreek nu de mogelijkheden van een LED installatie van Ledsolucion!

Service

Ledsolucion is gespecialiseerd in LED installaties. Bent u op zoek naar ledverlichting voor uw magazijn, kantoor- of bedrijfspand? Neem dan vandaag nog contact op met Ledsolucion voor een professionele LED installatie.

Hierbij alvast even een opsomming van wat u van ons kunt verwachten:

  1. Kies uw topproduct uit. Inbouwspots bijvoorbeeld, of een tl-lamp
  2. Reken op ons vakkundig advies
  3. Bespeur dat u veel producten alleen bij ons kunt kopen
  4. U ontvangt spoedig uw LED installatie, inclusief montagemiddelen
  5. Geniet van de prachtige verlichting!

led installatie

Op zoek naar een LED installatie? Neem contact op

U kunt ons direct een e-mail sturen met uw vragen over de beste LED installatie voor uw specifieke situatie. Wilt u eerst nog wat vragen beantwoord hebben in een persoonlijk gesprek? Mail ons dan ook. Dit kan via info@ledsolucion.nl. Ledsolucion is uw partner voor een professionele LED installatie!