LED TL balken van Ledsolucion

Een LED tl balk is op vele fronten ideaal. Het geeft veel licht bijvoorbeeld. En biedt een zeer energiezuinig verbruik. U bent op zoek naar een tl balk met LED verlichting voor een bedrijfspand of magazijn? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Ledsolucion. Wij bieden de ideale LED TL balk voor u aan. Sinds 2013 verkoopt Ledsolucion haar eigen verlichting. Deze is samengesteld vanuit de beste producten, van de beste leveranciers. Daarom kunnen we producten bieden van hoge kwaliteit die enkel bij ons te verkrijgen zijn zoals inbouwspots, een LED TL balk en allerlei armatuur.

Wat zijn die grote voordelen van een LED TL balk?

Steeds vaker worden er op kantoor LED TL balken geplaatst. De voordelen dringen dus tot steeds meer mensen door. En dat is goed nieuws! Deze verlichtingsvorm biedt namelijk veel voordelen. Om te beginnen zijn deze lampen zeer energiezuinig. Dat betekent dat u er een stuk minder energiekosten voor betaalt. U bespaart maar liefst minimaal 60%! Een tweede belangrijk voordeel is het duurzame aspect. Een balk bevat namelijk zeer veel branduren. U kunt daarom zo’n 15 tot 20 jaar vooruit met één en dezelfde lamp. Dan zijn er nog de voordelen van een tl balk. Ten eerste qua ruimte. Het neemt namelijk een stuk minder ruimte in dan een hang- of staande lamp. Een tweede belangrijk punt is dat een tl lamp enorm veel licht geeft. Kortom, een tl lamp is neemt zeer weinig ruimte in, maar verlicht een enorm groot deel van van uw ruimte. Zoek dus snel uw ideale lamp uit bij Ledsolucion.

Ontwikkeling van LED verlichting in eigen beheer

Alle producten van Ledsolucion zijn door onszelf ontworpen en ontwikkeld, zo ook onze LED TL balk. Zo zijn ze samengesteld uit producten van onze beste leveranciers. U kunt ze dan ook alleen bij ons aanschaffen. Een product van Ledsolucion is dus enorm uniek. Waar wij ook in uitblinken is dat wij er erg grote zorg voor dragen dat onze lampen een zo hoog mogelijke Powerfactor hebben. Hierdoor is de kans op schommelingen in het energienetwerk zeer klein. Maak een afspraak met uw adviseur bij Ledsolucion om uw wensen te bespreken.

Meer dan LED TL Balken

Behalve voor een LED TL balk, kunt u ook voor onderstaande producten bij Ledsolucion terecht:

  • (Dimbare) (Inbouw)Spots
  • Allerhande accessoires
  • Eenvoudige voeding
  • Diverse armaturen
  • Heldere stralers

led tl balk

Informatie en advies over een kwalitatieve LED TL balk

Vraag naar de mogelijkheden in ons assortiment en vind de juiste LED TL balk voor uw kantoor of bedrijfspand. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Mail onze specialisten dan via info@ledsolucion.nl. Wij adviseren u graag bij de beste keuze op het gebied van LED TL balken.