LED TL of T5

Led TL T5 is uitstekend toe te passen anno 2016. TL T5 gold jarenlang nog als de meest duurzame, beste en milieuzuinige toepassing van tl-verlichting. TL T5 is echter thans ingehaald door LED. Led heeft in alle opzichten grote stappen gemaakt. Enige jaren geleden was het nog niet rendabel om TL T5 te vervangen door led. Deze keuze woog toen niet op tegen de investering die ermee gemoeid was. De ledverlichting werd echter steeds voordeliger. De populariteit stuwde de productie omhoog en de prijzen omlaag. Bij Ledsolucion hebben we de ontwikkelingen nauwgezet gevolgd. Op dit moment bieden we dan ook vol overtuiging een aanbod in led als vervanger voor de TL T5 aan. De investeringskosten zijn vele malen lager dan voorheen en binnen korte tijd heeft u met de energiebesparing uw investering terugverdiend. Daarnaast kiest u met de vervanger van tl t5 in de vorm van led voor een nog meer duurzame toepassing en draagt u bij aan nog minder milieubelasting door uw energieverbruik verder te verlagen.

Het aanbod voor LED TL T5

Bij Ledsolucion kunt u eenvoudig uw favoriete of gewenste ledverlichting en accessoires bespreken en aanschaffen. Wij bieden bijvoorbeeld uitstekende vervangers voor uw huidige tl-verlichting. Alle led tl-lampen zijn uitgebreid getest en goedgekeurd volgens Duitse normering. Kies uit lengtes van 60 cm tot 150 cm in warm witte uitvoering. De lichtsterktes in wattage variëren van 10 Watt tot 23 Watt. Met ledverlichting haalt u bij deze wattages een enorm hoge lichtopbrengst. Voor een toepassing in uw persoonlijke situatie kunt u voor een maatwerkoplossing via een e-mail contact opnemen met Ledsolucion.

Waarom Ledsolucion?

Ledsolucion is al jarenlang een specialist in (led)verlichting. Wij hebben onze ervaring opgebouwd als inkopers van verlichting voor derden. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om ook sinds 2013 onze producten aan te bieden. U kiest voor Ledsolucion, omdat:

  • Wij maatwerk leveren voor iedere situatie
  • Een betrouwbaar advies dat werkt in de praktijk
  • Wij ook de minder gangbare producten aanbieden
  • Wij voordelige prijzen hebben
  • Onze producten voor meer dan 70% direct leverbaar zijn

led tl 5

Wij begrijpen dat u als ondernemer of intermediair voor een opdrachtgever snel uw producten in huis wilt hebben. Ondanks onze unieke producten die veelal alleen via ons verkrijgbaar zijn, zijn onze producten toch snel geleverd. Die enkele producten die niet direct geleverd kunnen worden, heeft u binnen drie weken alsnog thuis.

Persoonlijk contact op uw led tl t5 vragen

Bij voorkeur via e-mail aan info@ledsolucion.nl. Ledsolucion is uw led tl t5 specialist.