LED verlichting en TL armatuur voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar LED verlichting in TL plus armatuur? Dan is Ledsolucion uw ideale partner. Wij zijn dé expert in TL LED verlichting en armatuur. Vele jaren lang hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan. Zowel over LED, licht in het algemeen en verschillende vormen van armatuur. Omdat wij in al die jaren heel veel interessante leveranciers hebben ontmoet, besloten we in 2013 onze eigen inkoop te realiseren. Daardoor vindt u bij ons enkel de allerbeste producten. U zoekt energiezuinige TL LED verlichting plus armatuur voor uw kantoor of magazijn? Vraag dan naar de mogelijkheden in ons aanbod en vind uw specifieke product.

De voordelen van LED verlichting in TL armatuur

LED verlichting biedt enorm veel voordelen. Zeker in de vorm van TL. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat het armatuur van zo’n lamp zeer plat is? Een hang- of staande lamp neemt erg veel ruimte in beslag. TL-verlichting niet! Het lichtveld van zo’n lamp daarentegen is juist wel weer enorm groot. Ideaal dus. Een ander voordeel ligt in het feit dat de lamp verlicht wordt met LED. Zeer energiezuinig. U betaalt daardoor minder energiekosten. Bovendien kunt u vele jaren genieten van uw brandende lamp. En u draagt een steentje bij aan het milieu. Kortom, vind nu ook uw ideale lamp bij Ledsolucion. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Ruim aanbod LED verlichting en TL armatuur

Omdat Ledsolucion zelf haar inkoop regelt, zijn onze lampen net wat specialer dan de gangbare lampen. Bij ons vindt u unieke lampen. Wees gerust; deze zijn gewoon te monteren op de bekende plekken en op de gebruikelijke manieren. Wilt u ook een energiezuinige, voordelige en bijzondere lamp? Neem dan nu contact op met Ledsolucion om de mogelijkheden te bespreken. Wist u trouwens dat al onze lampen een zo hoog mogelijke Powerfactor hebben? Dit betekent dat de kans op schommelingen in het energienetwerk zo klein als mogelijk is.

Vele voordelen

Een lamp van Ledsolucion biedt u vele voordelen. Wij sommen ze hier graag nog even voor u op:

  • Energiezuinig
  • Betaalbaar
  • Duurzaam
  • Bijzonder
  • Plat en strak design

led verlichting tl armatuur

Informatie en advies

Bent u op zoek naar LED verlichting of TL armatuur voor uw kantoor, magazijn of bedrijfspand? Ledsolucion kan u van dienst zijn. Neem voor vragen en advies contact op via e-mail info@ledsolucion.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag aan de juiste LED verlichting of TL armatuur.