De ontwikkeling van LED verlichting TL

Led verlichting en TL. Het lijkt wel een duel in energiebesparing. Lichtopbrengst, lichtkleur en aanschafkosten zijn verdere punten die jarenlang in het voordeel van TL uitpakten. LED verlichting heeft echter wereldwijd de absolute koppositie in weten te nemen. Bij Ledsolucion kijken we daar niet van op. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in led verlichting en hebben de traditionele tl langzamerhand kopje onder zien gaan. Wie nu nieuwe TL armatuur aanschaft kiest al snel voor LED verlichting. Heeft u uw voorkeur al bepaald? Dan kiest u eenvoudig uit ons uitgebreide assortiment. Wij leveren ook de minder gangbare modellen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij selecteren nadrukkelijk op Powerfactor als wij onze producten inkopen. Een hoge Powerfactor zorgt ervoor dat er een minder scheve belasting in het netwerk ontstaat. Met recht mag inmiddels led verlichting de lichtrevolutie van de 21e eeuw worden genoemd. Misschien wel net zoals de tl in de vorige eeuw als slim alternatief voor de gloeilamp.

Over Ledsolucion

Ledsolucion bestaat sinds 2013. Wij bieden onze klanten een uitgekiend assortiment. De minder gangbare producten vindt u juist bij ons. Daarbij zijn we in staat om u een voordelige prijs aan te bieden. Dat heeft zeker ook te maken met ons uitstekende netwerk van leveranciers. Deze hebben we opgebouwd in de tijd dat we als inkopers voor derden werkten. Wij hebben verder veel verstand van zaken als het aankomt op het ontwerpen van lichtplannen. Deze vertalen we met onze producten naar de actualiteit. Op die manier zijn we altijd in staat om u het perfecte maatwerk te leveren. Neem voor een persoonlijk en gericht advies contact met ons op via een e-mail.

LED verlichting TL, de voordelen op een rijtje

We noemen u graag een vijftal voordelen die het gebruik van led verlichting de voorkeur laat geven boven traditionele tl:

 

  • Geen flikkering bij het opstarten
  • Nog lagere energiebelasting
  • Lagere verbruikskosten
  • Lichtkleur en sterkte regelbaar
  • Investering snel terugverdiend

 

Voor bedrijven is vaak ook de aanleiding om te vervagen dat er een boodschap van modern ondernemerschap en milieubewustzijn en duurzaam ondernemen mee wordt ondersteund.

led verlichting tl

Meer info over onze LED verlichting TL

Ledsolucion helt u graag verder wanneer u op zoek bent naar LED verlichting in TL voor een kantoor- of bedrijfspand. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor een praktisch advies. Stuur voor een overzicht van de vele mogelijkheden een mail naar info@ledsolucion.nl. Ledsolucion? Uw specialist in led verlichting voor de tl.