Duurzaam TL LED

TL LED, de ideale oplossing voor gebruikersgemak en duurzaamheid in energieverbruik. De oorspronkelijke tl was al energiezuinig en eenvoudig in gebruik. Met de komst van led boette de tl echter steeds meer aan populariteit in. De tl is weliswaar een stuk jonger en zuiniger dan de originele gloeilamp, maar toch is deze vinding inmiddels ruimschoots ingehaald door led. Bij Ledsolucion kunnen we u hier alles over vertellen. U vindt bij ons een ruim aanbod in (vooral) de minder gangbare producten. Ledverlichting met de hoogste Powerfactor is gemeengoed in ons aanbod. Met de hoogste Powerfactor zorgt u voor minder scheefbelasting op het netwerk. Het lage verbruik van led is inmiddels overal wel bekend, maar wist u ook dat de armaturen gewoon te gebruiken zijn met ledverlichting? Dat kan u een kostbare vervanging van uw oude tl-verlichting schelen. Neem gerust eens contact op met Ledsolucion om uw persoonlijke mogelijkheden en het aanbod te bespreken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een directe bestelling.

Het grote voordeel van TL LED

Kent u de flikkering van TL tijdens het inschakelen? Die flikkering van de TL behoort met de techniek van LED voorgoed tot het verleden. U kunt, zoals al uitgelegd, uw oude TL-armatuur gewoon blijven gebruiken. De nieuwe ledlamp past precies in de armatuur. Dat scheelt u toch mooi de vervanging van de armaturen. Wilt u gewoon alles vernieuwen of heeft u een nieuwbouwproject waar u led bij wilt gebruiken? Vraag dan om het advies van Ledsolucion. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van lichtplannen. Daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers die onze de beste producten leveren. Denkt u dat de TL vervangen in uw situatie niet mogelijk is? Neem dan zeker contact met Ledsolucion op. Wij vinden namelijk voor bijna alles een oplossing.

De service van Ledsolucion

Wij onderscheiden ons door een uniek aanbod en maatwerk bij alle soorten lichtplannen. Bij Ledsolucion profiteert u van:

  • Veel kennis en ervaring voor goed advies op het gebied van TL LED
  • Assortiment met ook minder gangbare producten
  • Maatwerk oplossingen bij uw lichtplannen
  • De laagste prijzen voor de hoogte Powerfactor
  • Snelle levering bij 70% van het assortiment

tl led

Producten die niet direct leverbaar zijn duren ongeveer 3 weken. Wilt u nog meer voordeel? Vraag dan naar het extra voordeel bij bulkbestellingen.

Op zoek naar professioneel TL LED? Neem contact op

Wilt u graag kwalitatief TL LED voor uw magazijn of kantoor? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@ledsolucion.nl.