De ontwikkeling van TL verlichting LED

TL verlichting met LED? Dat was tot voor een aantal jaren geleden nog ondenkbaar. De ontwikkelingen in led zijn echter razendsnel gegaan. Ledsolucion biedt u daarvoor sinds 2013 een uitgebreid assortiment. Ledsolucion is een modern bedrijf met jarenlange ervaring. Wij hebben onze kennis en ervaring opgebouwd als inkopers voor derden. Hierbij bezochten wij vele (inter)nationale beurzen. De contacten die we daarbij opdeden met leveranciers komen u en ons nu uitstekend van pas. Tl verlichting koppelen we aan de nieuwste inzichten in led. Led is vanuit ons assortiment prima in te passen met uw bestaande tl verlichting. Vergelijk ons aanbod met dat van onze collega’s of neem direct persoonlijk contact met ons op. Veel van de mogelijkheden voor vervanging van uw tl verlichting kunnen we u direct leveren. Zoekt u maatwerk of wilt u een vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem dan via een e-mail contact met ons op. Wij reageren dan met een voor u passend antwoord. Wij volgen de ontwikkelingen in led nauwgezet. Zo zijn we altijd in staat om de meest logische oplossing voor onderwerpen, zoals het vervangen van de tl verlichting, aan te dragen.

Bestaande armaturen hergebruiken voor TL verlichting LED

Met de komst van passende buizen in led is tl verlichting achterhaald. Achterhaald als bestaande techniek. Groot voordeel is dat uw oude armaturen gewoon werken met een ledbuis. Daarmee heeft u een verdere energiebesparing bereikt. In het gebruikersgemak is er nog een groot voordeel te benoemen. De flikkering van het licht bij het inschakelen behoort met ledverlichting voorgoed tot het verleden. Lichtknop aan en direct de volle capaciteit. Veel van onze klanten kiezen juist om die reden om over te schakelen op ledverlichting. De investeringskosten zijn tegenwoordig laag. Binnen korte tijd heeft u de vervangingskosten terugverdiend. Vraag gerust eens naar een gedetailleerde uitwerking door Ledsolucion. Zo krijgt u een nauwgezet beeld, voordat u een definitieve beslissing neemt. Heeft u al beslist? Bestel dan direct de door u gewenste producten bij Ledsolucion.

5 Voordelen van Ledsolucion

  • Zeer grote reeks aan mogelijkheden in het assortiment
  • Duidelijke productbeschrijving en foto’s beschikbaar
  • Altijd een oplossing voor de beste ledverlichting beschikbaar
  • Maatwerk advies en ook minder gangbare producten verkrijgbaar
  • Hoge Powerfactor en toch een lage prijs

tl verlichting led

Interesse in TL verlichting LED? Neem contact op

Bent u op zoek naar verlichting voor uw kantoor of magazijn? Voor een gericht advies over tl verlichting led en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Stuur een mail naar info@ledsolucion.nl of vul het contactformulier in.